Over ons

Drie broers, met alle drie hetzelfde idee om van de bestaande recreatiewoningen nieuwe moderne, passieve recreatiewoningen neer te zetten dat voldoet aan de hedendaagse regels en waar iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie. Hieruit is DW Castricum ontstaan. Wij zijn John, Remco en Raymon en wij zijn de eigenaren van DW Castricum.

Wie zijn wij?

Raymon de Wildt

Welkom bij DW Castricum, ik ben Raymon de Wildt, één van de drie eigenaren van ons kleinschalige familiepark. Bij ons staat klantvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Als enthousiaste eigenaar ben ik altijd bereid om u te helpen bij het plannen van uw perfecte vakantie.

Ik geloof dat een goede service en een verantwoordelijke benadering van onze omgeving hand in hand gaat. Ik zal ervoor zorgdragen dat onze recreatiewoningen zijn ingericht met duurzame technologieën en energiebesparende maatregelen, zodat uw vakantie een minimale impact heeft op
het milieu.

Ook ben ik toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke vakantie-ervaring voor al onze gasten. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te adviseren bij activiteiten in de omgeving, zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Als enthousiast eigenaar van het vakantiepark, ben ik altijd aanwezig om de gasten een geweldige vakantie te geven en zal ik er ook voor zorgen dat alles naar wens is. We hopen u snel te mogen verwelkomen op ons vakantiepark!

Remco de Wildt

Welkom bij DW Castricum, ik ben Remco de Wildt, één van de drie eigenaren van ons kleinschalige familiepark. Bij ons kleinschalige familiepark staat de klant centraal. Wij verhuren recreatiewoningen waar u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie, met de wetenschap dat de impact op het milieu minimaal is.

De recreatiewoningen zijn ingericht met duurzame technologieën en energiebesparende maatregelen, zodat u vakantie een minimale impact heeft op het milieu. Wij geloven dat een verantwoordelijke benadering van onze omgeving hand in hand gaat met een goede service naar
onze gasten.

Wij staan klaar om u te helpen bij het plannen van uw perfecte vakantie, van het adviseren van activiteiten in de omgeving tot het beantwoorden van al uw vragen. Wij willen er zeker van zijn dat u een onvergetelijke vakantie heeft. Ons familiepark is een plek waar u kunt ontspannen, genieten van de natuur en tegelijkertijd een bijdrage kan leveren aan een duurzame toekomst. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op ons vakantiepark!

John de Wildt

Welkom bij DW Castricum, ik ben John de Wildt, één van de drie eigenaren van ons kleinschalige familiepark. Ik geloof dat een onvergetelijke vakantie begint met een goede service waarbij de klant centraal staat. Wij zullen er dan ook alles aan doen om alles zo snel mogelijk en naar de wensen van
de klant wordt opgelost, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw verblijf. Hebt u speciale wensen, chroom niet en vertel het ons.

Onze recreatiewoningen zijn duurzaam en comfortabel ingericht en ik zal ervoor zorgen dat alles in orde is voor uw aankomst. Als er toch iets is waarmee u niet tevreden bent, aarzel niet om ons te contacteren.

Onze recreatiewoningen zijn gelegen in een prachtige omgeving, we staan voor u klaar om u te adviseren bij activiteiten in de omgeving, zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. We hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen op ons vakantiepark!

Over DW Castricum

DW Castricum is een kleinschalig familiepark waar duurzaamheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Gelegen in het prachtige buitengebied van Castricum, dichtbij duinen en zee en volop mogelijkheden om steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam te bezoeken heeft DW Castricum veel te bieden.