Disclaimer

Aansprakelijkheid

DW Castricum betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website. Er kan alleen niet gegarandeerd worden dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd up-to-date is. Het is dus mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. DW Castricum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door foutieve vermelding.

Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen/fouten zijn onder voorbehoud.

DW Castricum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze website. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van DW Castricum. DW Castricum aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers en behouden altijd het recht om reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

Copyright

De inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video’s, geluidsopnamen en software, is eigendom van DW Castricum en is beschermd onder internationale auteursrechtwetten.

Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, wijzigen, reproduceren, publiceren, distribueren, verzenden, verkopen, verhuren, sublicentiëren, bewerken, reverse-engineeren of op enige andere manier te gebruiken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DW Castricum.

Alle handelsmerken, dienstmerken, logo’s en handelsnamen op deze website zijn eigendom van DW Castricum of van derden en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het desbetreffende merk of handelsnaam.

Het gebruik van deze website impliceert geen overdracht van intellectueel eigendom aan de gebruiker. De gebruiker stemt ermee in om de intellectuele eigendomsrechten van DW Castricum en derden te respecteren.

Als u van mening bent dat uw intellectuele eigendomsrechten zijn geschonden op deze website, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via het e-mailadres van DW Castricum.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze copyrightverklaring en met het feit dat elke inbreuk op onze intellectuele eigendomsrechten kan leiden tot gerechtelijke stappen.